Senaste inläggen

Av Leva Dö - 6 juni 2016 19:45

Kroppen är full av lymfkörtlar, någon av dem kan vara cancer. Så plötsligt är hela förbannade kroppen en smitthärd! Uch, måste sluta känna efter knölar, eftersom hela förbannade kroppen är full av dem!

ANNONS
Av Leva Dö - 5 juni 2016 19:33

Jag blir galen! En väninnas släkting har dött i cancer, en svågers släkting har nåt cancer, flera på Facebook har cancerrelaterade inlägg!! Jag blir galen!!!! Här försöker jag undvika tänka på denna jävla cancer och det enda jag får läsa och höra om är cancer!!!!!! Måste jag rymma någonstans där det inte finns folk och ingen internet så att jag kan slippa bli matad om denna cancer hela tiden???!!!

ANNONS
Av Leva Dö - 4 juni 2016 19:23

Har varit extra trött idag, vilar faktiskt på soffan och lyssnar på bok. Vi har haft barnkalas idag och utan make och syster så skulle jag inte ha klarat av dagen!
Jag är så trött på den eviga ångesten. Mina hormonvärden kan ju inte vara värre idag mot vad det varit, min TSH värde borde ha sjunkit något. Men ångesten hänger över mig, i mig, hela tiden. Kanske ångesten för cancern som spökar mest i mig, jag vet inte.

I morse hade jag ovanligt låg puls i alla fall, 75. Tror den räknas som normal så även det borde betyda att jag är på väg åt rätt håll..

Av Leva Dö - 3 juni 2016 09:43

Varför i hela världen ska jag byta tillbaka till Levaxin?!
 Endo sade att de inte hjälper mig så länge jag äter NDT. Men när jag åt Levaxin och hade smärtan från helvetet, massa konstiga symtom, sov inget och livet var hemskt, så sade de att det var psykiskt.. Hur skulle de kunna egentligen hjälpa mig mer än kränka mig igen? Jag fick ju ingen hjälp när jag så desperat sökte och bad om hjälp när jag åt Levaxinet? Varför skulle de hjälpa mig sen?

Av Leva Dö - 3 juni 2016 06:24

Jag är så förvånad över skillnaden i mitt liv mellan att äta Levaxin och ÄKTA NDT. Det är inte bara att jag blivit av med smärtan utan det är så mycket mer!

När jag åt Levaxin så såg mina vardagar ut så här.
Jobba extra (4tim) ev. arbetslöshetsaktivitet på det eller arbetslöshetsaktivitet hel dag
Ligga på soffan tills läggdags

Med NDT (igår dagen), och jag är ändå underbehandlad!
Var till aktivitet (skriva in sig och lite snack),
vandra i centrum,
fika med en jag känner (typ hon jobba jag fika),
var till aktivitet igen (skriva in sig och lite snack),
ätit lunch på biblo med kompis,
varit hos syster,
tvätta lite tvätt (vandra mellan syster och tvätt),
Relax med bad,
tillbaka till syster
och sen hem och sova.


Hur kommande veckan ser ut vet jag inte, barnen kommer hem och jag har oro för att ska det vara soffan som gäller? Mina barn har autism och jag får inte med mig dem iväg någonstans. Kanske jag ska satsa på att städa ur förrådet? Det var några år sedan.


Har höjt till två grain av NDT nu och jag hoppas det går bra nu. Hoppas på att jag kan stanna en stund på denna nivå utan hysteriska hypo eller hyper-symtom. Har haft svullen känsla i näsa/hals och det ringer i öronen. Hoppas de försvinner nu.Av Leva Dö - 2 juni 2016 04:37

Ligger i sängen och kan inte sova. Funderar över om jag vågar höja min dos redan. Jag tar bara 1,5 grain sen en vecka, men har fått hyposymtom och tog 1/4 del Lio igår. Den hjälpte. Men är orolig för att blanda Lio och NDT. Så ikväll tar jag en extra halva NDT det ger samma mängd T3 som Lio. Sen att jag har varit vaken sen 3 i natt; skvallrar om att jag reagerar dåligt på Lio. Inte normal att vara vaken så här, inte för mig i alla fall. Blir lite av Levaxinrepris med oförmåga till att sova. 


Hittade på nätet (stopthetyroidmadness) att öka snabbare i början är ok när hyposymtom kryper på en. Och jag är verkligen på start dos, vilket är en rejäl katastrof. Ångest ångest.. Hoppas allt detta inte ger mig cancern tillbaka! Vill ju leva! På riktigt, inte som en soffprydnad.. 


Av Leva Dö - 1 juni 2016 13:45

Jag klarar inte av att vara hemma! Har nu i flera dagar bott under dagtid hos min syster. Barnen är hos pappan och maken jobbar. Det är inte ensamheten som får mig att må dåligt, det är synen av min soffa! Soffan som varit min fängelse så länge. Hur ska jag hantera min hemmavaro nästa vecka när barnen är här? Är det ok och dra ut soffan på gården och elda upp den?

Av Leva Dö - 31 maj 2016 10:47

Jag har ångest för att jag kanske har cancer, men även för att jag inte klarar av att byta tillbaka till Levaxin om mitt liv så hänger på det.  Jag sänkte min ndt till 1 då när jag kraschade den 20e, men har ökat nu till 1,5 och om en och halv vecka så ska jag ökta till två. Jag tror min gräns är där.


Det är riktigt skrämmande att inse att jag dör hellre än återgår till ickelivet som jag hade innan! Det betyder i så fall att jag lämnar två barn utan mamma, men det jag hade innan var inte ett liv. Jag var inte ens en bra förälder som bara sov på soffan all ledig tid och de fick skräpmat. Det är bättre med en död mamma och i värsta fall att de får komma till en fosterhem. Men de har en pappa, så det ska inte behöva sluta så illa.


Jag är så arg på västernorrlands sjukvård, varför kräver de att jag ska äta något som gör mig så sjuk? Varför säger de att det är bara i mitt huvud? Varför orkar jag med ett vettigt liv nu med medicin som inte är Levaxin? Hur mycket är det i så fall i mitt huvud? Varför hatar läkare människor så mycket att de kräver att de ska äta medicin som gör deras liv till ett rent helvete???? Varför blir jag inte hörd?


Men fysiskt känns det bra! Tog en timmas promenad i morse med hunden, det har inte hänt på år!! Jag har ork, jag är glad (förutom när jag har ångestanfall) men jag LEVER för i helvete på riktigt!!! Jag sitter inte och existerar på soffan. Jag är ute, jag är i stan, jag är hos syster.
Detta liv vill västernorrlans landsting förneka mig, de vill att jag ska åter igen ligga på soffan. Ha ont och sen säga att det är psykiskt, de vill att jag inte ska kunna laga mat, diska, rasta hund, umgås med folk... De vill att jag ska vara levandedöd, eller nej, de kräver det. Jag för inte stöd från dem för att ha ett drägligt liv och det för att det ser bra ut på blodprover..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se