Senaste inläggen

Av Leva Dö - 11 maj 2018 09:58

Jaha, då fick jag veta att läkemedlet kräver komplettering. Så jag skickade genom mina vårdkontakter ett brev med information vilka besvär jag hade på Levaxin. Problemet är att läkare vill inte ha de problemen bundet till Levaxinet utan säger saker som "känslig mentalt", "psykiskt", "placebo", "påhitt" och så vidare. Men jag VET att det är kopplad till Levaxinet eftersom problemen är borta sen jag började med NDT!!

Brevet
_____

"Behöver inte ringa mig men vill uppmärksamma på att läkemedelsverket vill ha komplettering på licensansökan.

Kanske symtom från Levaxin kan hjälpa?

- Kroppen värkte nåt enormt, (tog arcoxia då)
- Svårt att gå
- Hög puls
- Hög blodtryck
- Svettningar
- Svår trötthet
- Huvudvärk
- Förlorad kroppshår
- Förlorade ögonbryn
- Gungande yrsel
- Ofta sjuk
- Slembildning i halsen och luftrör, luftrörskatarr, astma tabletter och inhalator dagligen (behöver bara vid förkylning nu vilket sker kanske 2 gånger per år)
- Smärtsam svullnad i kroppens fettvävnad
- Ångest, behövde ibland ångestdämpande
- Sov väldigt dåligt, max 3h natt (tar sällan melatonin fortfarande)
- Snarkning med andningsuppehåll, varje natt
- Viktuppgång utan stopp (vägde 98kg då på Levaxin, numera kring 78) ingen koständring hjälpte
- Ingen minne
- Omöjligt att tänka

(Jag VET att problemen kom av Levaxinet) "

ANNONS
Av Leva Dö - 21 april 2018 14:40

Dunk dunk i en månad nu då..

ANNONS
Av Leva Dö - 18 april 2018 14:35

Varit till Sundsvall sjukhus idag.

OCH NU MINSANN HETTE DET "man ska ha varit välinställd på Levaxin innan man tar till med ndt infall man inte mår bra." och jag svarade "ja, det är ju konstigt att läkare envisades med mellan 2010-15 att mina problem är psykiska eftersom blodvärdena var bra?"

Och det är inte klokt ändå vad läkare envisas med att ta till ord så som
"vissa överdriver smärta" när jag hade berättat om hur ont jag hade av Levaxinet och "Vissa tror att de är sjukare än vad de är"..

Nåja, licensansökan kommer ske MEN då lär Läkemedelsverket neka.. Piss med sjukvården för sköldkörtelsjuka.

Självmedicinerar som sagt sen 2016 och fått livet tillbaka, vore verkligen trevligt om jag kunde få ha ett bra liv på laglig väg istället för att bli tvungen och ta "olagliga internet droger", som han kallade de för..

Av Leva Dö - 13 april 2018 15:14

Jag är medlem i sköldkörtelförbundet och tydligen har de förvandlats till en parti för en månad sedan?

Stora frågan är. Är jag en ofrivillig medlem i ett parti plötsligt utan att veta om det genom att vara medlem i föreningen?

Av Leva Dö - 6 april 2018 11:03

Jahopp, ingen testoronbrist men sköldkörtelhornonerna har sjunkit lite, har visserligen ökat intaget redan idag efter blodprov eftersom jag visste det innan jag ringde och frågade. Jag visste redan sen en månad men ville vänta tills att blodprov är avklarad eftersom i två månader efter en ökning visar proverna hysteriska glädjesiffror innan det stabiliserats.

Av Leva Dö - 5 april 2018 15:44

För första gången ska jag höja min NDT till över 3 grain. Det eftersom jag har fått låg puls även på dagtid efter en kopp kaffe och morgontemp har sjunkit från 36.8C° till kring 36.5C°
Läkaren kommer nog bli vansinnig på mig, visserligen ingen nyhet det händer varje gång jag är dit så det är sak samma.

Av Leva Dö - 3 april 2018 18:37

Jahopp, nu närmar det sig dom om ifall de ska försöka skaffa licens eller inte på NDT.

Fick den där listan för blodprover som jag ska ha med mig. Och jag ringde dem på endo/medecinskt och sade att jag verkligen verkligen vill ta blodprov på testoron. Jag har misstänkt att det är nåt fel på det sedan övre tonåren, men när jag har tagit upp det med läkare så har svaret varit i stil med "Höhöhö, du får bara skägg på sånt.", japp läkare har gett sådana svar när jag har försökt förklara symtom som jag har haft vilka jag misstänkt står för kass testoron. Har läst på lite och tydligen finns det ett samband mellan kass sköldkörtel och kassa testoronnivåer. Visar det sig att de är kasst med testoronhalter nu med denna blodprov så förklarar det tyvärr nog även cancern i sköldkörteln.

Det är verkligen tryggt med sjukvården som kvinna ibland. "Höhöhöö, hellre lite skägg än cancer."

Så klart kunde jag inte berätta varför jag ville ha provet, fick hänvisa till tjocka släkten med kassa nivåer på det.. ;)

Av Leva Dö - 31 mars 2018 19:00

Om en patient uttrycker sig om att denne inte mår bra på Levaxin och försöker på sitt liv att fungera genom att läsa på och ge förslag på hur att få må bättre, så kräks passivaggresiva läkare i sina journaler.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se