Senaste inläggen

Av Leva Dö - 19 mars 2018 17:32

Haft jobbigt att andas flera gånger idag som om att näsan är trång, började fundera på om min medecin felar (självmedicinering med NDT). Upptäckte tillslut att glasögonen rinner ner på näsan och täpper.. ????

ANNONS
Av Leva Dö - 15 mars 2018 21:03

Thyroid-S innehåller 10-15 mcg T3 och 35-40 mcg T4

ANNONS
Av Leva Dö - 14 mars 2018 11:25

I en svar på artikel om sköldkörtelmedecinering uttryckte en sig så här.
"Att låta läkemedelsbolagen sköta forskning och information till sjukvården är som att låta Coca-Cola ansvara för tandhälsan."
Och det är ju sant! Varför ska läkemedelföretag berätta för oss att vår medecin fungerar när vi patienter kan säga att de inte alls fungerar!!

Av Leva Dö - 13 mars 2018 18:10

Medecin ringde idag, i april ska man värdera min självmedicinering och mest troligt kommer de ansöka licens!!
Tydligen är det så att man måste vara rebell i två år och om man mår bra så ansöker de licens. Helt sjukt.. Sen kommer jag ha ångest varje gång inför licens förnyelse, de kan ju tycka att om det funkat bra i ett år med NDT så är det dags för Levaxin. De har jag i alla fall läst om att andra råkat ut för.


Av Leva Dö - 24 februari 2018 22:57

Från att inte orka laga mat och diska hemma. Vi har levt på micromat och papptallrikar förr. Promenera 350 steg per dag till att praktisera i kök, i disken med start onsdag. Idag har jag avverkat 15000 steg, arbetat i 10 timmar. NDT har verkligen gett tillbaka mitt liv!
Men är rätt säker på att miromaten och papptallrikarna kommer tillbaka! ??? Men inte pga ohälsa utan pga jobbet!! ??


Av Leva Dö - 15 februari 2018 09:08

Har bara på några dagar läst hur sjukvården har på flera olika orter beslutat att Liothyronin är farligt och hjälper inget. En kvinna hamnade även i myxkoma av att de tog bort medecinen för henne. Myxkoma kan man dö av. Vad är det som pågår? Läkare har haft dåliga kunskaper om naturlig sköldkörtelhormon, de sade att jag skulle dö. Och ändå har jag fått tillbaka livet. Nu håller de på allvar försöka döda sköldkörtelsjuka på vårdcentralerna här i Sverige. Jag är glad för att jag självmedicinerar, har man inte haft psykiska besvär så lär man drabbas av det under svängarna i sjukvårdens vård.

Av Leva Dö - 7 februari 2018 19:11

"Gäller för tiden åren 2010-2015 När jag åt levaxin sen 2009 pga att jag förlorade min sköldkörtel pga cancer så tappade jag livskvalitén år för år. När jag tillslut bestämde sig för att självmedicinera så åt jag Levaxin och Liothyrononin.
Mina besvär bestod av:
Evig trötthet.
Kunde inte sova.
Ont i kroppen, kändes som att alla muskler brann.
Huvudvärk.
Mjölksyra i bena så fort jag stod upp, än värre när jag promenerade.
Gick upp i vikt, kunde inte tappa vikt.
Gungande yrsel, som att vara ute till sjöss en blåsig dag.
Svettningar.

Jag fick veta att det var psykiska problem, de fanns bara i min hjärna. Jag fick inte sjukskrivning. Fick antidepressiva och arcoxia. Idag på Naturligt sköldkörtelhormon som jag själv importerar så har jag fått tillbaka mitt liv, bara svettig är kvar. Jag Självmedicinerar sen 2016. Jag vill kunna få naturlig sköldkörtelhormon på licens. Jag behöver inte antidepressiva eller arcoxia idag. Jag vill helst kunna få leva ett drägligt liv på laglig väg. "


Jag tror ändå inte på att det kommer att hjälpa. De verkar som vara bestämd på att folk inte har problem av Levaxin och att naturlig sköldkörtelhormon är humbug.

#Landstinget #Västernorrland #sjukvård

Av Leva Dö - 14 december 2017 14:29

Sen jag började med NDT och ätit det i ett år så fick jag åter igen förmågan att gå ner i vikt. Varit med i VV i 12 veckor och tappat 11kg. Men eftersom de har bytt system som bara gynnar allätare och om man är är ren vegetarian och inte äter ägg, fisk, mjölkprodukter och kyckling och inte älskar rena bönor till den grad att man äter det villigt 24/7, då sitter man på pottan totalt..

Så nu går jag till VV systemet jag klarade mig bra på kring år 2000, innan cancer. Och säger upp min medlemskap hos VV.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se