Senaste inläggen

Av Leva Dö - 26 september 2017 08:58

Har flyttat min vägningsdag från måndag till torsdag och under de tre dagar hann jag gå ner 1.5 kg?! Kan inte tro att det är sant! Kommer inte tro att det fungerar förrän jag kommit till 85 kg! De första kilona kan vara vätska ju.

#viktväktarna #viktnedgång

ANNONS
Av Leva Dö - 17 september 2017 19:04

Min mobil har till att börja med gett mig grå hår och evig huvudvärk hela sommaren. Allt jag skriver tar extremt lång tid eftersom det blir andra bokstäver än vad jag trycker och nej, jag kommer inte åt av misstag utan om jag trycker på a så reagerar ö vilket är på andra sidan av tangentbordet. Så där har det hållit på hela sommaren. Var på väg att lämna in på lagning tills att jag upptäckte att min man och dotter skriver utan problem på den?! Så nu funderar jag på att kasta mobilen och bli utan mobil.


Sen skulle jag bli medlem på Viktväktarna idag och det gick så klart åt helvete.
1 ladda ner app
2 fyll i formuläret
3 upptäct att det finns bara val "1 år som betalas omedelbart och för möten, inte online"
4 avbryt
5 gå in på deras hemsida och försök ordna 3månader online för att bli nekad eftersom du är medlem redan sen 5 min
6 upptäck att närmaste mötesplats är i grannstaden
7 sno dotterns choklad

Skitteknik

#viktväktarna #jävlateknik #iphone

ANNONS
Av Leva Dö - 17 september 2017 10:33

  Tänker börja med att skriva in mig i tre månader och om jag inte går ner något under den tiden så hoppar jag av. Fast nu ska vi vara positiva och förhoppningsvis kan jag lägga ut nya slankare bilder på mig om ett år.
Startvikt 92kg

Av Leva Dö - 16 september 2017 13:27

Man inser att man blivit för fet när stolarna följer med även om man går sidled.. Viktväktarna på måndag! Hoppas NDT fungerar även för de. Viktnedgång har varit fullkomligt omöjligt ju sen 2009!


Av Leva Dö - 14 september 2017 10:48

Jaha.. Är visst undermedecinerad med 2,5 grain NDT eftersom morgontempen i mun är 36.4 då ca 36.6 och det är pyttilite för lite, kanske därför jag har gått upp två kg igen? Har stått stilla snart i ett år eller så sen jag tappade 10 kg när jag började med NDT. Bara att höja med 1/4 dels grain.

Det är tydligen normalt att en person behöver minde under sommaren och mer under vintern.

Sen har jag bestämt mig för att prova åter igen för att gå ner i vikt. Har testat en uppsjö av olika dieter sen jag blev av med sköldkörteln och utan resultat. Alla dieter fungerade vid behov innan jag blev av med sköldkörteln men sen så har det bara strulat.
Så på söndag börjar jag med Viktväktarna online! Önska mig lycka till nu när jag går på NDT.


Av Leva Dö - 2 september 2017 07:34

Jag har sänkt min NDT med halv tablett i somras för jag svettades hela tiden. Så nu måste jag kolla basaltempraturen under 10 dagar i sträck och före menstruationen.

Jag har svårt för de där. Glad om jag lyckas en gång före menstruationen. Jag mår helt klart bättre ur svettningsynpunkt men psyket är typ "?????????".. så jag måste komma ihåg om typ 10 dar och tempa. Helt sjukt vad oorganiserad jag är. ?

Jag kan vara välinstäld trots nerverna, jag kanske bara lider av hösten?

Av Leva Dö - 31 augusti 2017 19:15

Sen jag började ta hela dosen till natten så somnar jag inte på dagen?? Helt underbart!

Av Leva Dö - 19 augusti 2017 18:30

Har kommit över en bra bild, tyvärr så vet jag inte källan för bilden. Det är på norska, så det kan eventuellt komma från Balderkliniken. Eftersom jag inte vet källan så kanske jag inte borde tro på den? Men äh struntsamma! Jag är så förbannat trött varenda dag, så trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så det är värt att testa en grej. Från och med nu ska jag börja ta hela dosen på kvällen vid sänggående!


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se