Senaste inläggen

Av Leva Dö - 18 augusti 2017 12:45

Det är höst, och snart ska jag väl på koll. Har flera knölar, och vet inte om de är helt vanliga lymfkörtlar. Funderar på att vem att prata om det med och kommer fram till att jag inte har någon som jag vill prata om det med.
Lyckligt gift och få vänner pga att jag orkar inte med ett socialt liv. Att jag inte orkar med ett socialt liv beror inte bara på hormonbesvären, har två autistiska tonåringar också. Förut var de varannan vecka hos sin pappa men sen över ett år är de aldrig där.

Men vem ska jag prata med, har make och några vänner som jag borde kunna prata med? Men vad att säga? "Jag har knölar." Sen då? Där dör samtalsämnet. Berätta om att jag är trött? De vet, jag umgås aldrig. Berätta om att dö vore skönt? Då skulle jag slippa stressa om barn till hemmasittare, obefintlig om än icke existerande sexlust, ekonomi, svårigheter med att hitta jobb och låtsas vara pigg inför af och andra. Ja, det vore skönt om allt tog slut.

ANNONS
Av Leva Dö - 11 augusti 2017 19:15

Tog och beställde ny NDT och allt blev fel. Jag sände kr istället för bath eller nåt. Men männskan hade tålamod med mig och skickade en burk ändå! Så nu behöver jag inte oroa mig på ett tag. Bara nervöst om de är äkta eller inte, vissa blir lurade ibland har jag läst. Lagom roligt ifall de slutar med att jag blir undermedecinerad igen.

ANNONS
Av Leva Dö - 28 juni 2017 18:15

Nu börjar min Thyroid-s ta slut. Har visserligen för ett helt år kvar men känner att när jag börjar på nya årets burk (de håller i ett helt år) så måste jag beställa nytt till året därpå. På det viset har jag ett år på mig att få nya tabletter. Det är nog så att jag är hysteriskt rädd för att bli utan medicin. De är liksom inte kosttillskott utan livsuppehållande medicin.

Av Leva Dö - 14 juni 2017 17:15

Kött och kött och fett och än mer fett och grönsaker. De går inte längre! Går inte ner i vikt heller! Nu blir de vegetariskt! Står inte ut en sekund till med kött!

Av Leva Dö - 2 maj 2017 07:01

Var ju till dr och trodde att jag skulle få gnäll. Han menade på att Levaxin inte alls ger så många olika besvär som jag har haft. Jaja, det var som förväntat.

Chocken
Han sade att om mina värden fortfarande var så som nu nästa år. Så skulle han skicka in en licens ansökan! Helt otroligt!

Sen påstår han att jag är hans enda patient som tar ndt. Pytsan heller! Folk vågar bara inte berätta!

Av Leva Dö - 20 april 2017 06:00

Tredje dagen där första två dagarna genomleds med extrema svettningar och sedan lever jag med huvudvärk och Alvedon har funnit +1 på vågen.. Blah..

Av Leva Dö - 17 april 2017 19:23

Jag har försökt gå ner i vikt på massa olika sätt sen efter cancern. Vikten kröp på, och har vägrat släppa.
LCHF, ISO, 5:2, 7:0, WW, svält osv men inget har fungera. Så sen när jag började med naturligsköldkörtelhormon så har jag bestämt mig för att testa med LCHF varje halvår. Detta är andra försöket sen jag började naturligsköldkörtelhormon för snart ett år sen... Nästan ett och halvår sedan om man räknar med katastrofmedecinen.

Av Leva Dö - 13 april 2017 15:34

Jahapp? Trodde jag skulle få betala för utebliven besök, men fick ny tid så istället? Varför vill de ha mig dit? Får väl gå dit och lyssna på att ndt är inte bra, trots att jag har fått tillbaka mitt liv tack vare den.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se