Senaste inläggen

Av Leva Dö - 26 juni 2016 03:45

Ja, visserligen dansade jag inte men satt och titta på folk och slogs med mygg till någon gång efter två på natten! Helt otroligt! Visserligen ligger jag nu i sängen och djupandas för hjärtat rusar. Men är ändå så glad över att jag klarade av det och fick uppleva lite nytt.

ANNONS
Av Leva Dö - 23 juni 2016 07:23

Jag vill verkligen höja min NDT dos redan! Är på dag 12 och visst borde det vara gränsfall för höjning med tanke på att jag har hyposymtom. Och jag är säkert underbehandlad än, 2 1/4 del kan räcka visserligen men tveksamt. Varför jag inte vågar höja redan är på grund av att jag börjar idag med något som heter Ashwagandha, för att stötta mina binjurar. De måste ha krachat av all stress min kropp och min psyke har varit med om.

PS!
Läste att rökning sänker TSH så kanske inte helt fel att jag fallit tillbaka på rökningen? Men det ska inte vara för evigt.. Inte frächt någonstans med rökning.

ANNONS
Av Leva Dö - 17 juni 2016 12:04

Jag är så rädd för att tänk om min TSH inte gått ner utan ökar (vilket är sällsynt (men så mycket otur jag har haft).. Om den ökar så ökar cancerrisken och det är jävligt orättvist eftersom jag mår så mycket bättre idag jämfört mot förr. Blodprov den 27e visar hur det ligger till.. Uch Uch Uch!
Ångesten är så stor att jag har köpt cigaretter idag, är fd rökare! Fan..

Av Leva Dö - 15 juni 2016 12:01

Jag är uppe i 2 1/4 grain och jag TROR jag är undermedecinerad eftersom det låter illa i öronen och gör ont i kroppen. Varför det är så? Ja, det kan bero på att jag började från 0 så mest troligt är min kropp idag på nollnivån och om några veckor är det bra. Eller sen är det fortfarande undermedecinerat.

Läkaren skulle ringa idag, behöver boka till att kontrollera med blodprov om två veckor hur det ligger till så att jag inte under eller övermedecinerar mig. Men han ringde inte.

Av Leva Dö - 10 juni 2016 06:49

Det är så jobbigt att läsa om att hur Läkemedelsverket stängt ner ett 80-tal sajter som säljer läkemedel. Tänk om jag inte längre får tag i min medicin? Då måste jag börja leva i evig helvetisk värk igen! Hur kan sådant vara ok enligt sjukvård och Läkemedelsverket?! Jag fattar inte! Varför tycker de att människor ska behövas pinas till att självmord blir en utväg? Jag kan inte vara ensam om att tappa livskvalitén totalt med Levaxinet. Jag vägrar tro på att jag är ensam om det.

Idag ska jag boka tid till blodprov för att kolla TSH, T3 och T4. Jag är fortfarande rädd för att vårdcentralen nekar mig det. Jag vågar inte lita på sjukvården något mer.. Det gör mig så ledsen. Det ska väl inte behöva vara så här?

Av Leva Dö - 9 juni 2016 16:44

Fick svar från Onko!!! Behöver inte gå på besök! Cancerblodprov visa på att jag har inte cancer!!!!
Sen har stackars dr remittera mig till Endo och där får jag INTE hjälp, oavsett vad jag äter.

Av Leva Dö - 7 juni 2016 14:57

Jisses! Jag som hade sådan ångest över besöket! Den gick hur bra som helst! Han raderade levaxin och Liothyronin från min receptlista. Rätt nervöst att de togs bort, är nojjig och tänker att tänk om de nekar TSH, t3 och t4 blodprover i framtiden sen då. Men det är nog bara noja, han lyssnade och gick med på att ta alla vitaminprover av de vitaminer och mineraler jag äter så att jag kan se om jag behöver ha en hel låda full med diverse vitaminer och mineraler. Mina binjurar är nog rätt kvaddade av all stress men de vet inte vad och hur åtgärda det. Vila, promenader, sluta med kaffe, sova i tid osv gäller då.
Han vägrade ta TSH och T3 och T4 nu, han sade att det inte hunnit hända så mycket på den fronten än så lika bra och inte se siffrorna och bli olycklig.

Det finns hopp!!!

Av Leva Dö - 7 juni 2016 08:37

I natt har det inte blivit många timmar sömn. Har fundera på om jag får tillräckligt med hormoner i mig, om min TSH värde har sjunkit.

Ska till min nya (gamla) läkare idag och jag hoppas han går med på en rad olika blodprover. Det är ångestladdat att tigga till sig viktiga prover vilka andra läkare hittills har nekat..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se